2020 engelsiz Üniversite Bayrak Ödüllerin`de üniversitemiz, Fen Fakültesi,  İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi turuncu bayrak aldı. “Mekanda Erişebilirlik” (Turuncu Bayrak), “Eğitimde Erişebilirlik” (Yeşil Bayrak) ve “Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişebilirlik” (Mavi Bayrak) olmak üzere 3 kategoride başvuru yapılan Engelsiz Üniversite Bayrak Ödülleri 2020`de turuncu bayrak ödülü alan fakültelerimizi tebrik ediyoruz. Engelllerin fiziksel erişim engellerini azaltan veya tamamen ortadan bu bakış açısı ile topluma kazandırılmaları konusunda örnek olmaya devam edeceğiz. 2021 yılı için bütün fakülte ve yüksekokullarımızla birlikte çalışarak engelli öğrencilerimizin fiziki erişimlerini artırmayı, eğitsel materyallere ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimini artırmayı hedefliyoruz.